» » Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні

Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні

Дата: 3-06-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво» 4 червня о 12:50 год відбудеться зустріч здобувачів освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні – Сеймуром Мардалієвим.

Відповідно до Стратегії національної безпеки України Азербайджан є важливим партнером України. Азербайджан та Україна завжди принципово та послідовно підтримують територіальну цілісність один одного, розвивають відносини у різних напрямах: від торговельно-економічного сектору до культурної дипломатії.

Під час зустрічі пан Посол розповість про поточний стан двостороннього діалогу, порядок денний та пріоритети співпраці між Києвом та Баку, окреслить перспективи розвитку українсько-азербайджанських відносин.

Проєкт «Дипломатія та міжнародне співробітництво» (Conversation 9) реалізується у рамках діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету та українсько-тюркського центру.