» » Стажування студентки навчально-наукового інституту комунікацій в Оксфорді!

Стажування студентки навчально-наукового інституту комунікацій в Оксфорді!

Дата: 4-06-2024, 14:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Неймовірні враження та багато практичного досвіду має можливість отримати студентка освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Тетяна Моржевська під час міжнародного стажування у Бізнес-школі Saïd Оксфордського університету (Велика Британія).

Завдяки налагодженій співпраці директора навчально-наукового інституту комунікацій Оксани Коваль та директора Оксфордської програми з перемовин (OPN) Пола Фішера, британською стороною було запропоновано безкоштовне місце для стажування майбутніх перемовників у програмі «Oxford Programme on Negotiation» впродовж першої половини червня.

Ця програма проводиться двічі на рік та вважається однією із найвідоміших у світі. Її учасники – вихідці широкого географічного, культурного та організаційного середовища, як правило, це генеральні директори (CEO), директори, старші державні службовці, військові офіцери, політичні та освітні лідери, офіційні особи багатосторонніх організацій, керівники NGO та старші менеджери. Під час стажування вони мають змогу аналізувати складні ситуації переговорів та практикувати теорію через рольові ігри й симуляції, багато з яких написані досвідченими викладачами Оксфорда.

Тетяна, яка єдина представляє Україну, із щирим захопленням ділиться враженнями:

«Стажування в Оксфорді – неймовірна і дуже цінна можливість для мене вчитися у найкращих фахівців. Цього разу загальна група учасників налічує тридцять осіб дев’ятнадцяти національностей зі всього світу. У перший день нас розділили на малі групи та роздали ролі для практикування симуляцій.

Основні теми, які ми розглядатимемо: підготовка до перемовин; системний і стратегічний підхід до перемовин; розуміння прийняття рішень на перемовинах, або «як вести перемовини раціонально в нераціональному світі»; групове прийняття рішень на перемовинах; ведення перемовин у багатосторонніх ситуаціях; переконливе спілкування під час перемовин; ведення перемовин у мінливому середовищі; конфлікт, цінність, перспектива та культура перемовин; домовленості та підписання угоди.

Після завершення стажування ми отримаємо довічне членство в мережі випускників Oxford Business Alumni.

Аж не віриться, що я насправді тут! Щиро дякую за таку можливість адміністрації навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя!»