» » Студенти ЗУНУ вдруге організували акцію «Вільні та нескорені»

Студенти ЗУНУ вдруге організували акцію «Вільні та нескорені»

Дата: 6-06-2024, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За ініціативи студентів Західноукраїнського національного університету на Майдані волі встановлено три синьо-жовті прапори з назвами українських міст: Лиману, Авдіївки та Сіверську.

Юнаки та дівчата ЗУНУ проводять акцію «Вільні та нескорені» вдруге, адже мають на меті нагадати краянам про населені пункти України, де тривають найзапекліші бої.

Розповідаючи про задум, голова Університетської ради студентів Михайло Прокопів сказав: «Ми повинні пам’ятати про наші українські окуповані міста, людей, які щодня живуть під обстрілами й потерпають від російського агресора. Встановлені синьо-жовті стяги є символами нескореності, незламності й віри у нашу Перемогу!»

Студенти планують і надалі організовувати такі заходи, закликати суспільство підтримувати військових та мирне населення.

Голова профспілкового комітету студентів ЗУНУ Антон Шевчук зазначив: «Наші акції спрямовані на те, щоб інформувати громадськість про ситуацію на фронті, передовій, окупованих територіях, залучати якомога більше людей до боротьби та волонтерської допомоги!»

Згуртовані й сильні під українським прапором!