» » Буткемп «Science and Innovations for Ukraine's Reconstruction» для студентів ЗУНУ!

Буткемп «Science and Innovations for Ukraine's Reconstruction» для студентів ЗУНУ!

Дата: 7-06-2024, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо студентів ЗУНУ взяти участь у буткемпі «Science and Innovations for Ukraine's Reconstruction», який відбудеться 8-12 липня 2024 року в Києві за підтримки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Шведського інституту в рамках міжнародного проєкту «Resilience of Education: Sustainability and Cooperation for Ukrainian Universities (RESCUU)».

Мета заходу – обговорення відбудови України в післявоєнний період та визначення ролі науки й інновацій у цьому процесі.

Упродовж тижня учасники матимуть унікальну можливість поспілкуватися із експертами, науковцями, представниками органів влади та розробити бачення подальшого сталого розвитку нашої держави, визначатимуть ключові напрями застосування передових наукових знань та інноваційних технологій, таких як: штучний інтелект, 3D друк, військова екологія.

Окрему увагу буде приділено реформам в освіті, медицині, енергетиці та інших важливих галузях у зв’язку із викликами воєнного часу. 

Буткемп проводитиметься очно, а всі витрати на проживання та харчування будуть покриті організаторами.

Після завершення буткемпу ви отримаєте сертифікат про участь.

 

Щоб стати учасником буткемпу необхідно до 17 червня 2024 р. зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/ , надіслати мотиваційне есе, на основі якого здійснюватиметься відбір.

Кількість місць обмежена!

 

Результати відбору будуть оголошені 20 червня.

 

У разі успішного проходження відбору вам потрібно підтвердити свою участь у заході до 23 червня 2024 р. 

За додатковою інформацією та перебігом конкурсного відбору, просимо звертатися на електронну пошту: s.shukayev@kpi.ua або писати у Telegram-бот: @VORS_team_bot

 

Долучайтесь до плеяди молодих лідерів змін!