» » Дискусійна платформа «Туризм, готель та ресторан: сьогодення і майбутнє»

Дискусійна платформа «Туризм, готель та ресторан: сьогодення і майбутнє»

Дата: 25-06-2024, 10:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На базі кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбулася дискусійна платформа «Туризм, готель та ресторан: сьогодення і майбутнє» – актуальна й інформативна подія, яка об’єднала науковців, освітян та фахівців-практиків.

Розпочала роботу платформи проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц: «Сьогодні у кожного учасника є чудова можливість обмінятися досвідом й  новітніми ідеями, обговорити виклики, тренди й перспективи розвитку туристичної галузі. Бажаю всім плідної дискусії, цікавих думок, нестандартних рішень та налагодження контактів для вироблення спільних рішень!»

Важливою частиною заходу стали дебати щодо інновацій у готельному бізнесі, підвищення якості обслуговування та ефективного управління ресторанними закладами.

Учасники ділилися своїми міркуваннями щодо створення стійкої та відповідальної туристичної інфраструктури, яка враховує екологічні аспекти та потреби місцевого населення, акцентували увагу на викликах цифровізації та інтернету речей у готельній справі, що відкриває нові можливості для персоналізації обслуговування та збору даних про клієнтів.

Із доповіддю «Розвиток паломницького туризму» виступив представник духовенства – Максим Рябуха.

Спікери зустрічі: Юрій Дейнека, Оксана Оливко, Володимир Харкавий, Леонід Бицюра, Юліан Гук,  Денис Катюха, Марта Стандрет, Олена Стандрет популяризували сферу гостинності й туристичного бізнесу із наголосом на розвиток та імлементацію!