» » Студентка Закарпатського навчально-наукового інституту ЗУНУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі есеїстики

Студентка Закарпатського навчально-наукового інституту ЗУНУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі есеїстики

Дата: 25-06-2024, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка Закарпатського навчально-наукового інституту Західноукраїнського національного університету Анастасія Левко перемогла у Всеукраїнському конкурсі есеїстики «Роль загальнонаціонального лідера азербайджанського народу Гейдара Алієва у розвитку українсько-азербайджанських відносин», оголошеного Посольством Азербайджанської Республіки в Україні спільно із Українсько-Тюркським центром.

Церемонія нагородження фіналістів конкурсу відбулася у посольстві  у м. Київ. У теплій та дружній атмосфері молодь мала можливість обговорити із Надзвичайним та Повноважним послом Азербайджанської Республіки в Україні Сеймуром Мардалієвим проходження стажування, навчання у найкращих закладах вищої освіти Азербайджану, працевлаштування у престижних азербайджанських компаніях, які здійснюють свою діяльність на території України, проведення спільних наукових досліджень, впровадження онлайн-мостів спілкування між студентами, участь у грантових освітніх програмах тощо.

Спілкуючись, присутні висловили вдячність азербайджанським колегам за підтримку України під час збройної агресії росії, зокрема за гуманітарну допомогу та відновлення зруйнованих енергосистем, подолання паливної кризи, забезпечення автівками швидкої допомоги та модульними будинками українців, які втратили своє житло.

Вітаємо Анастасію Левко й бажаємо подальших успіхів, натхнення у науковій діяльності, творчих ідей та цікавих проєктів. Нехай ця перемога стане початком великих звершень на шляху до професійного та особистісного зростання!