Творча програма «Літай»

Дата: 25-06-2024, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив студії сучасної хореографії «TNG dc», відділ творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету радо вітали своїх глядачів творчою програмою «Літай».

Усі присутні дійства подорожували в часі, потрапляючи у місця, знакові і пам’ятні для учасників студії.

Пілот літака, командир екіпажу – керівник студії Любов Борисяк.

Атмосфера заходу була справді дивовижна, урочиста та піднесена, адже учасники польоту ділилися своїми творчими досягненнями, натхненням.

Цього року студія «TNG dc» реалізувала багато різноманітних проєктів. Один з них – модерн-балет «Необорна пташка» у постановці Костянина Богомаза. Балет про історію незламності України побачили сотні тернопільських школярів та дорослих. Проєкт студія планує продовжувати. Попереду нові покази та планові поїздки на фестивалі та конкурси закордон.

Молодь колективу професійно танцює, вміє чудово співати, є учасниками та переможцями численних змагань.

Усім учасникам польоту пісенну композицію подарувала лауреат міжнародних та Всеукраїнських пісенних конкурсів, учасниця «TNG dc» Злата Клепач.

Танцювальне соло «Самотність» Евеліна Бартащук присвятила своєму батькові та іншим татусям, які зараз захищають нас від злого ворога. Завдяки їм ми можемо жити і творити, подорожувати і мріяти.

Своїм танцювальним номером Софія Строєвус, Мар’яна Кіндрат та Ірина Борисяк представлятимуть Україну на танцювальному чемпіонаті світу Dance World Cup у Празі.

Гостями танцювального дійства стали друзі колективу, учасники ансамблю класичного танцю «Дивертисмент» (керівник - Ірина Краківська) та народний аматорський ансамбль танцю «Любисток» ім. І. Николишина (керівник - Тарас Руневич) Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв.

 

Провела програму Оксана Кічак.

Усі учасники студії «TNG dc» отримали подарунки від багаторічних партнерів колективу.

Бажаємо юним танцюристам завжди зберігати відкрите серце та розум до нового, бути вірними своїм цілям, іти вперед до здійснення мрій.

 

Бажаємо їм цікавих проєктів та творчих здобутків!