» » Зустріч із інспекторами з рекрутингу!

Зустріч із інспекторами з рекрутингу!

Дата: 25-06-2024, 15:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Інспектори з рекрутингу Галина Горин та Олеся Слюсарчук завітали до Західноукраїнського національного університету з метою ознайомлення студентів із діяльністю правоохоронних органів та можливістю працевлаштування у поліції.

Під час спілкування фахівці розповіли молоді про повсякденні обов’язки правоохоронців та переваги роботи.

Один з представників патрульної поліції поділився цікавими фактами: патрульні поліцейські щодня підтримують порядок на своїй ділянці; швидко та ефективно реагують на правопорушення; виїжджають на виклики по лінії 102; дбають про безпеку дорожнього руху; розкривають злочини по гарячих слідах та протидіють злочинності.

Патрульна поліція пропонує не лише цікаву та динамічну роботу, а й гідні умови праці та соціальні гарантії:

-        грошове забезпечення: від 18 600 до 26 600 грн у залежності від регіону + до 10 000 грн додаткової виплати під час воєнного стану;

-        графік роботи: 2 денні зміни по 12 годин та 2 вихідних, 2 нічні зміни по 12 годин та 2 вихідних;

-        відпочинок: щорічна оплачувана відпустка від 30 днів;

-        компенсація 75% санаторно-курортного лікування та відпочинку для вас і 50% для членів вашої сім’ї;

-        безоплатне обслуговування патрульних поліцейських та їхніх дружини, чоловіка, дітей у закладах охорони здоров’я МВС. Під час дії воєнного стану – у закладах охорони здоров’я будь-якої форми власності.

Якщо хочете стати частиною команди патрульної поліції, захищати людей та робити свій внесок у безпеку країни, переходьте за посиланням на сайт: https://my.patrolpolice.gov.ua/  та заповнюйте анкету!

До зустрічі у команді патрульних!