» » Студенти ЗУНУ взяли участь у Міжнародному міждисциплінарному форумі наукових кіл в Польщі

Студенти ЗУНУ взяли участь у Міжнародному міждисциплінарному форумі наукових кіл в Польщі

Дата: Учора, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Cтуденти кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ під керівництвом завідувача кафедри, д.е.н., проф. Михайла ЛУЧКА взяли участь у Міжнародному міждисциплінарному форумі  наукових кіл, який проходив в Польщі, Ольштинській  вищій школі.

Владислав МЕДВІДЬ, студент 2 курсу, виступив з доповіддю  «Економіка України в роки війни: аналіз тенденцій» (мова виступу – англійська). У своїй доповіді Владислав розкрив складні питання сьогодення економіки «війни»: стан ринку праці, очікування від економіки «війни» бізнесу та громадянського суспільства, податкова система, фінансова допомога Україні міжнародних інституцій, експорт й імпорт в часі війни, стан енергетики, інфляція й банківський сектор.

Максим БРУНАРСЬКИЙ, студент групи ОАДФКм-11, виступив з доповіддю «Аудиторська діяльність в умовах діджиталізації» (мова виступу – англійська). Доповідь Максима окреслила такі питання: вплив технологій на аудит, кібербезпека й аудит, інтегральність та якість даних, кращі практики віддаленого аудиту, питання етики й співпраця аудиторів з спеціалістами ІТ сфери.

Всі учасники та організатори заходу Ольштинської вищої школи були приємно вражені рівнем підготовки наших студентів та їх знанням фахових предметів та англійської мови.

 

Детально про захід можна почитати тут: https://www.osw.edu.pl/miedzynarodowe-interdyscyplinarne-forum-kol-naukowych-2024/