» » Студенти кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ діляться досвідом участі у проєкті Erasmus+

Студенти кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ діляться досвідом участі у проєкті Erasmus+

Дата: 16-07-2024, 16:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Світлана Пікіна, студентка групи МВСК-31 (освітньо-професійна програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ розповідає про участь у проєкті Erasmus+:

«Мій перший досвід участі у проєкті Erasmus+ «Skills Shift» виправдав усі мої очікування! Учасники проєкту прибули у невелике селище у Польщі. Перше враження після кількагодинної подорожі важко згадати, але друзі з Польщі, України, Туреччини, Вірменії, Румунії та Сербії залишили незабутні емоції.

Метою проєкту було самовдосконалення. Завдяки тренінгам, лекціям, роботі в команді та проживанню у кімнаті з представниками різних країн підвищились навики адаптивності, самопрезентації та соціалізації.
Попри те, що усі учасники мали різний рівень англійської мови, ми змогли порозумітися, та навіть створити умови для підтримки зв’язку у майбутньому.

Особлива частина проєкту, яка назавжди залишиться в моїй пам’яті –культурний обмін. Завдяки культурним вечорам, організованим представниками кожної країни, ми змогли відчути на кілька годин атмосферу цієї країни.

Щоб краще зрозуміти мої емоції, раджу кожному приєднуватися до великої родини студентів освітньо-професійною програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та спробувати себе у проєктах молодіжного обміну!».

 

 

#step_by_step_to_the_dream

 

 

Контактна інформація:

Кафедра міжнародних відносин та дипломатії (кабінет 1414)

вул. Львівська, 11 (центральний корпус, 4-й поверх), м. Тернопіль
     Тел.:  +38 096 938 68 60

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua