» » Студентка кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ Ольга Лебедович ділиться враженнями про стажування в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради

Студентка кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ Ольга Лебедович ділиться враженнями про стажування в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради

Дата: 22-07-2024, 09:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Здобувачка освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-31), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ольга Лебедович пройшла двомісячне стажування в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради й із задоволенням поділилася своїми враженнями.

Ольга зазначила: «Ось і завершилося стажування, під час якого я була активно залучена до роботи управління. Виконувала різноманітні завдання від керівництва. Під час стажування я ознайомилася із функціоналом сайту «Prozorro» та програмою «АСКОД», яка використовується для ведення діловодства працівниками Тернопільської міської ради, а також спілкувалася з підприємцями з метою оновлення бази даних. Це дало мені змогу покращити навички у сфері комунікацій. Важливою складовою стажування було  виконання аналітичної роботи та підготовка звітної документації щодо використання грантових коштів.

Завдяки стажуванню в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради я змогла закріпити знання, отримані в університеті, та доповнити їх практичними навичками. Цей досвід був дуже цінним для мене і сприятиме моєму подальшому професійному зростанню.

Освітньо-професійна програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» надає можливості для розвитку та особистісного зростання. Стажування є невід'ємною частиною навчального процесу, що дозволяє здобувачам набути практичний досвід і впевненість у своїх професійних навичках. Тому вступникам раджу приєднуватися до нашої дружної команди!»

 

#step_by_step_to_the_dream

 

 

Контактна інформація:

Кафедра міжнародних відносин та дипломатії (кабінет 1414)

вул. Львівська, 11 (центральний корпус, 4-й поверх), м. Тернопіль
     Тел.:  +38 096 938 68 60

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua