» » Шостий Міжнародний тиждень у ЗУНУ!

Шостий Міжнародний тиждень у ЗУНУ!

Дата: 22-07-2024, 17:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет оголошує проведення 6-го Міжнародного тижня з 9 по 13 вересня 2024 року.
В умовах війни, що триває, та викликів, повʼязаних із повномасштабним вторгненням, ми залишаємося рішучими у своєму прагненні не здаватися та долати будь-які перешкоди, що дозволить Україні зберегти та примножити свій потенціал в сферах освіти, науки, інтернаціоналізації та досліджень.
Цьогорічний Міжнародний тиждень проходить під гаслом "Побудова партнерств, формування майбутнього: інновації та співпраця в умовах глобальних викликів".
Традиція проведення Міжнародного тижня, започаткована у 2019 році, стала невідʼємною частиною університетського календаря, втілюючи нашу постійну готовність сприяти міжнародній співпраці та науковому розвитку.
I-WEEK 2024 - це міжнародний захід для представлення новітніх дослідницьких концепцій, обміну ідеями та розробками в усіх сферах.
Міжнародний тиждень також дає змогу учасникам розширити та зміцнити співпрацю між партнерськими установами у межах освітніх
та/або дослідницьких проєктів.
Міжнародний тиждень у ЗУНУ - платформа, покликана зібрати надійних партнерів нашого університету, які непохитно підтримують нас з самого початку повномасштабного вторгнення. Ця подія слугує нагодою для того, щоб висловити нашу сердечну вдячність за непохитну прихильність у ці складні часи. I-WEEK 2024 є свідченням стійкості та духу співпраці, який обʼєднує світову спільноту.
Враховуючи обставини, 6-й Міжнародний тиждень проходитиме у змішаному форматі. Таким чином залучаючи учасників, які хочуть взяти участь у заході офлайн, а також тих, хто має змогу доєднатися лише дистанційно.

Запрошуємо усіх охочих до участі! Віримо, що ця подія є надзвичайною можливістю поділитися своїми ідеями та досвідом.
Для того, щоб долучитися до заходу, заповнюйте анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/


eng-informational-letter-6th-iw.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


ua-informational-letter-6th-iw.pdf
Завантажити Переглянути онлайн