» » Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Василь Гордецький розповідає про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Василь Гордецький розповідає про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 24-07-2024, 10:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Здобувач освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-22), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Василь Гордецький ділиться враженнями про свій перший рік навчання у Західноукраїнському національному університеті:
«Освітня програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це можливість вивчати іноземні мови, відвідувати заняття з дуже цікавих предметів, спілкуватися з представниками зарубіжних країн, стажуватися у різних міжнародних інституціях та брати участь у конференціях.
Я завжди із задоволенням долучаюся до зустрічей із відомими особистостями та різноманітних заходів, що дає змогу набути практичні навички та отримати значну перевагу у майбутньому працевлаштуванні. За період навчання на першому курсі мене найбільше вразила екскурсія у Почесне Консульство Угорщини у м. Тернопіль і зустріч з неординарною особистістю – Почесним Консулом Тетяною Чубак. У Консульстві пані Тетяна дуже щиро й захопливо ознайомила нас з історією Угорщини та особливостями дипломатичної роботи Почесного Консула. А ще пані Тетяна поділилась власним досвідом навчання, розвитку і становлення, адже окрім консульської роботи, вона ще займається благодійною діяльністю, бізнесом і постійно самовдосконалюється.
Після перемоги нам потрібно поглиблювати співпрацю з міжнародними партнерами і відновлювати країну. Тому навчання за престижною освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це мій перший крок до повоєнної розбудови України, якою ми пишатимемся!».
 
#step_by_step_to_the_dream
 
 
Контактна інформація:
Кафедра міжнародних відносин та дипломатії (кабінет 1414)
вул. Львівська, 11 (центральний корпус, 4-й поверх), м. Тернопіль
Тел.:  +38 096 938 68 60
Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua