» » Учні Скориківського ліцею завітали на музичну виставу в ЗУНУ

Учні Скориківського ліцею завітали на музичну виставу в ЗУНУ

Дата: 19-09-2024, 13:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках угоди про співпрацю Західноукраїнського національного університету та Скориківського ліцею Скориківської сільської ради, учні 10-11 класів разом із директором та учителями приїхали до ЗУНУ, щоб переглянути виставу «Не здамося нізащо!».

Це сучасний перфоменс, присвячений подіям сьогодення. Сценарій побудовано на розповідях реальних людей — військових, волонтерів, медиків, які на передовій захищають нашу Батьківщину. У виставі беруть участь студенти та працівники класичного університету Тернополя. Музично-театралізований проєкт – емоційний та патріотичний, тому дуже сподобався глядачам.

«Вистава «Не здамося нізащо!» стала справжнім натхненням для наших учнів. Вони побачили приклад сили духу, витримки та єдності, який зараз так важливий для кожного із нас. Вистава подарувала нам неймовірні емоції, і я впевнена, що цей патріотичний дух довго надихатиме наших дітей. Ми дуже вдячні за можливість бути частиною цього дійства», – поділилася своїми враженнями директорка Скориківського ліцею Скориківської сільської ради Ганна Трач.

Історії про біль і надію, кохання і розлуку, мужність і віру не залишили байдужим нікого.

Театралізовані вистави вже багато років є традицією нашого університету. Організовує їх відділ творчої самореалізації та виховання. Участь у цих заходах сприяє розвитку творчих здібностей студентів, згуртовує колектив та дозволяє створити атмосферу єдності.

Разом до Перемоги!