» » Колектив Західноукраїнського національного університету отримав подяку від Товариства Червоного Хреста України.

Колектив Західноукраїнського національного університету отримав подяку від Товариства Червоного Хреста України.

Дата: 20-09-2024, 13:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив Західноукраїнського національного університету отримав подяку від голови Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяни Лех за співпрацю, розуміння, всесторонню підтримку малозабезпечених верств населення та вагомий внесок у розвиток червонохресного руху.
Український Червоний Хрест — це найбільша гуманітарна організація в Україні, яка надає комплексну гуманітарну допомогу та підтримку усім тим, хто найбільше її потребує. Товариство налічує 24 обласних та майже 200 районних організацій, в яких є понад 8000 волонтерів. Організація надає гуманітарну допомогу для населення, допомагає державі реагувати на всі надзвичайні ситуації в країні, надає психосоціальну підтримку тим, хто цього потребує, реалізує проєкти з фізичної та психологічної реабілітації, відновлює інфраструктуру, пошкоджену внаслідок воєнних дій, а також усебічну допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим постраждалим.
«Колектив Західноукраїнського національного університету завжди підтримує ініціативи, займається активною волонтерською діяльністю, подяка від Товариства Червоного Хреста України є свідченням того, що ми є надійним тилом, а справи, які ми робимо - служать на благо України», - зазначила ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк.
Лише спільними зусиллями ми зможемо подолати ворога й здобути перемогу у війні!