» » Тренінг «Як розвинути професійні навички у сфері міжнародних відносин»

Тренінг «Як розвинути професійні навички у сфері міжнародних відносин»

Дата: 25-09-2024, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету 26 вересня об 11:10 год запрошує взяти участь у тренінгу «Як розвинути професійні навички у сфері міжнародних відносин» для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Під час тренінгу учасники матимуть можливість поспілкуватися з випускником освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», спеціалістом І категорії відділу міжнародних зв’язків ЗУНУ, аспірантом кафедри міжнародних відносин та дипломатії Володимиром Сидягою.

Володимир Сидяга поділиться своїм досвідом та розкаже про ключові професійні навички, необхідні сьогодні для студентів-міжнародників. Окрім цього, ви дізнаєтеся, як розвивати ці компетенції та які можливості для цього пропонує Західноукраїнський національний університет у галузі міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій.