» » Зустріч із активом студмістечка ЗУНУ

Зустріч із активом студмістечка ЗУНУ

Дата: 25-09-2024, 17:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася зустріч ректора класичного університету Тернополя Оксани Десятнюк із активом студентського містечка ЗУНУ.

Оксана Миронівна висловила студентам вдячність за їхню участь у житті університету, зазначивши: "Щодня ви робите великий внесок у розвиток  університету! Ваша здатність оперативно вирішувати будь-які питання, впевненість і відповідальність є рушійними силами поступу. Ми пишаємося тим, що саме ваша команда є ініціатором багатьох позитивних змін та перетворень в нашому закладі вищої освіти". 

Під час зустрічі студенти поділилися своїми амбітними планами на майбутнє, презентували проєкти, спрямовані на розвиток студентського самоврядування, модернізацію інфраструктури студмістечка та популяризацію здорового способу життя серед молоді. Серед запропонованих ініціатив були такі заходи: створення сучасного коворкінгу для студентів, який би об'єднав усіх охочих працювати над спільними проєктами, організація регулярних культурних заходів, що сприятимуть розвитку творчого потенціалу студентства, впровадження нових екологічних ініціатив для збереження довкілля, розширення можливостей для спортивних занять та здорового дозвілля.

Ректор підтримала ініціативи студентів, вона зазначила, що такі плани свідчать про високий рівень активності та креативності молодого покоління. «Ми переконані, що спільними зусиллями зможемо зробити наш університет ще сучаснішим та комфортнішим місцем для навчання і розвитку», – наголосила ректор.