» » Виграйте стажування в Оксфорді!

Виграйте стажування в Оксфорді!

Дата: 7-10-2024, 10:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий центр комунікацій класичного університету Тернополя запрошує студентів Західноукраїнського національного університету освітнього рівня «Магістр» взяти участь у відбірковому конкурсі на проходження стажування в Оксфордському університеті (Велика Британія).

У межах нещодавньої зустрічі директора центру комунікацій Оксани Коваль з директором Оксфордської програми перемовин (OPN), професором Бізнес-школи Saïd Оксфордського університету Полом Фішером та менеджером програми Кері Рід, а також завдяки налагодженій співпраці між закладами освіти, британською стороною було запропоновано безкоштовне місце для стажування студентів нашого університету у програмі «Oxford Programme on Negotiation» у листопаді 2024 року.

Ця програма проводиться двічі на рік та вважається однією із найвідоміших програм з переговорів у світі. Щороку учасники походять із широкого географічного, культурного та організаційного середовища, що вносить реальну та цінну різноманітність у сам процес стажування.

Стажування триватиме з 3 по 8 листопада 2024 року.

Під час стажування студенти матимуть змогу аналізувати складні випадки переговорів та практикувати теорію через рольові ігри й симуляції, багато з яких написані досвідченими викладачами Оксфорду. Обмін ідеями та досвідом із різноманітною групою учасників, а також низкою практиків і науковців допоможе зрозуміти, як вести переговори між культурами та різними точками зору.

Основні теми стажування: підготовка до перемовин; створення цінності в перемовинах; розуміння прийняття рішень на перемовинах – як вести перемовини раціонально в нераціональному світі;  групове прийняття рішень на перемовинах; ведення перемовин у багатосторонніх ситуаціях; переконливе спілкування під час перемовин; ведення перемовин у мінливому середовищі; конфлікт, цінність, перспектива та культура перемовин; отримання угоди через лінію.

Після проходження стажування усі учасники отримують довічне членство у мережі випускників Oxford Business Alumni.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти Західноукраїнського національного університету ОС «Магістр» за наявності:

- заповнення аплікаційної форми заявки (у тому числі короткого мотиваційного листа та прикріпленого якісного СV);

- вільного володіння англійською мовою;

- 3-5+ років досвіду роботи у менеджменті приватного, державного та некомерційного секторів.

Конкурс відбуватиметься у два етапи:

І етап – до 09.10.2024 року потрібно заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://forms.gle/UnCo4oVaPwBKAK4h6

II етап – співбесіда із комісією Бізнес-школи Saïd Оксфордського університету (дата і час будуть повідомлені пізніше).

 

Тож, радимо не зволікати та якомога швидше подавати заявку на участь у конкурсі! Адже це неймовірний шанс для чудового нетворкінгу та просування своєї кар’єри в майбутньому. Оскільки типові учасники програми, як правило, це генеральні директори (CEO), директори, старші державні службовці, військові офіцери, політичні та освітні лідери, офіційні особи багатосторонніх організацій, керівники NGO та старші менеджери з різних країн світу.

Стажування за цією програмою є надзвичайно дорогим і складає понад  400000 грн за п’ять днів, але для українського учасника навчання проходитиме за кошти приймаючої сторони (за виключенням візи, трансферу та побутових умов).

Минулого разу конкурс виграла Тетяна Моржевська, яка була в захваті від стажування в Оксфорді: «Це неймовірна і дуже цінна можливість для мене вчитися у найкращих фахівців. Загальна група учасників налічувала тридцять осіб дев’ятнадцяти національностей зі всього світу. Ми багато практикували, спілкувалися, набиралися переговорного досвіду. Аж не віриться, що я насправді була тут! Щиро дякую за таку можливість адміністрації навчально-наукового центру комунікацій класичного університету Тернополя!»

А викладачі «Oxford Programme on Negotiation» назвали нашу Тетяну Моржевську блискучою учасницею, розумною, освіченою, з гарною перспективою професійного росту.

 

Ми пишаємося своїми студентами, тож, і ви не прогавте свій шанс!

Станьте щасливчиком – виграйте стажування в Оксфорді!

Будьте сміливими, амбітними, дійте рішуче, прагніть неможливого та досягайте нереального разом з центром комунікацій ЗУНУ!