» » Колектив ЗУНУ висадив іменне дерево у межах проєкту «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево»

Колектив ЗУНУ висадив іменне дерево у межах проєкту «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево»

Дата: 11-10-2024, 16:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Представники класичного університету Тернополя висадили іменне дерево Західноукраїнського національного університету на вулиці Петра Конашевича-Сагайдачного у межах проєкту «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево».
До висадки тюльпанового дерева долучилися голова профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслан Бруханський, голова профспілкового комітету студентів ЗУНУ Антон Шевчук, голова університетської ради студентів Михайло Прокопів, заступник голови товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Борисяк Олена Володимирівна, представник студентського наукового товариства юридичного факультету Любович Іван, а також студенти навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу.
«Кожен із нас розуміє, що важливим обов'язком в умовах сьогодення є підтримка захисників та захисниць, які зараз віддають усе заради нашої свободи. Ми щодня робимо свій внесок у перемогу, і ця ініціатива — лише один із кроків на шляху до спільної перемоги. Дерева, які ми висаджуємо символізують нашу незламність і віру в майбутнє України», – висловився голова профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслан Бруханський.
Ця акція стала важливим кроком у формуванні екологічної культури та підкреслила значення національної єдності в умовах сьогодення.
Пам’ятаймо героїв, які дарують нам новий день!