» » Вітаємо начальника Тернопільської митниці!

Вітаємо начальника Тернопільської митниці!

Дата: 15-07-2013, 12:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий вручив начальнику Тернопільської митниці Міндоходів Харкавому Миколі Олександровичу диплом спеціаліста за спеціальністю фінанси і кредит. Вітаючи з цією подією, ректор наголосив: «Стратегія розвитку інформаційно-знаннєвого суспільства є сьогодні ядром соціально-економічної політики розвинених країн. Сучасні проблеми економічного розвитку пов’язані, насамперед, з інтелектуалізацією 
праці, наданням найвищого пріоритету процесам продукування нових знань, які здатні забезпечити соціально-економічний прогрес українському суспільству.
 

Фундаментом нашого суспільства повинен бути особливий тип економіки — економіка, заснована на знаннях. В умовах кризи знання залишаються тим ресурсом, що набуває значення не лише як рівень інтелектуальних можливостей, а і як економічний ресурс, що стає засобом створення та впровадження інновацій. Тернопільський національний економічний університет допомагає практикам отримати економічні знання й застосовувати їх у щоденній роботі». Нагадаємо, що Микола Олександрович має чималий досвід, але він переконаний у тому, що сьогодні кожен керівник повинен мати ґрунтовну підготовку у галузі фінансів. Наш університет пишається такими випускниками й бажає Миколі Олександровичу здійснення усіх мрій та успішної кар’єри .