ТНЕУ вітає своїх офіцерів

Дата: 29-07-2013, 12:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Більше 160 студентів Тернопільського національного економічного університету 27 липня 2013 року урочисто склали військову присягу на вірність українському народові на плацу 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригади 13-го армійського корпусу сухопутних військ Збройних сил України, що поблизу Тернополя. Студентам було присвоєно військове звання «молодший лейтенант запасу».

 

Передували цій урочистій події два роки навчання на військовій кафедрі, крім того, студенти провели місяць на польових зборах, після чого успішно склали державний іспит. 

 

Студенти, що прийняли військову присягу, пройшли урочистим маршем, продемонструвавши чіткий стройовий крок та військовий вишкіл. Традиційно, кожен з молодих людей мав нагоду кинути монету «на щастя».

 

Кульмінацією заходу став виступ талановитого співака, студента ТНЕУ Едуарда Романюти, який теж склав військову присягу. Пісня була присвячена усім матерям військових. Спершу на імпровізовану сцену до сина вийшла мати Едуарда, а згодом кожен із випускників військової кафедри підійшов до своєї матері зі словами вдячності за любов, піклування та турботу.

 

У всіх глядачів та гостей ця незабутня подія залишила лише найприємніші спогади. Адже військова присяга – це трепетне та урочисте свято не лише для студентів, але й для батьків, викладачів, друзів, які розчулено споглядали за змужнілими синами, учениками та товаришами.

 

Шановні випускники військової кафедри ТНЕУ! Упевнені, що сказані слова присяги гартуватимуть і зміцнюватимуть Ваш дух, пам’ятайте, із них починається Ваше доросле життя. 

 

Бажаємо Вам завжди залишатися вірними своєму слову, наполегливо опановувати нові знання. Бережіть і примножуйте кращі традиції українських військових та гідно несіть славне ім’я студента Тернопільського національного економічного університету! 

 

Нехай слова присяги дарують наснагу і силу не лише в цей день, а і на всьому Вашому життєвому шляху!