» » ТНЕУ знаходить нових партнерів

ТНЕУ знаходить нових партнерів

Дата: 31-07-2013, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Тридцятого липня 2013 року у м. Теребовля відбулась колегія Теребовлянської районної державної адміністрації. Для участі у колегії було запрошено доктора технічних наук, професора, декана факультету аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ, заслуженого винахідника України, академіка Інженерної академії України Гевка Романа Богдановича. 

 

Роман Богданович уже вісім років очолює Тернопільське відділення Інженерної академії України. Під час роботи колегії як голова відділення Роман Богданович мав почесну місію нагородити дипломом директора аграрного підприємства «Колос-2» Никеруя Степана Степановича, якого було обрано членом-кореспондентом Інженерної академії України. 

 

 «Основна місія Інженерної академії України – це об’єднання науковців, освітян, підприємців задля зміцнення інженерного потенціалу нашої держави, – зауважив декан факультету аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ у своєму вітальному слові. – У центрі уваги Інженерної академії України – створення ефективної промисловості XXI століття. Це, насамперед, розвиток авіакосмічного, машинобудівного, енергетичного, транспортного, нафтогазового комплексів, розробка екологічно чистих технологій. Для успішного виконання всіх зазначених завдань академія співпрацює з державними структурами, відомствами та міністерствами, виконавчими органами, підприємствами і організаціями усіх форм власності».

 

Аграрне підприємство «Колос-2» є одним з провідних в регіоні. З таких історій успіху, яку має господарство  ТОВ АП «Колос-2» цілком можна формувати практичний посібник для майбутньої генерації аграріїв, а керівник підприємства Никеруй Степан Степанович є одним з кращих керівників сільськогосподарського виробництва Тернопілля. 

 

Відрадним є той факт, що практики нашого регіону крокують у ногу з вченими Тернопільського національного економічного університету. Адже лише поєднання науки і практики дозволяє рухатись вперед та досягати омріяних вершин. 

 

Щиро вітаємо партнера Тернопільського національного економічного університету, директора аграрного підприємства «Колос-2» Никеруя Степана Степановича з цим знаковим досягненням та бажаємо йому впевненості у власні сили, наполегливості, наснаги та процвітання справи, якій він віддає усі свої знання та вміння.