» » Вітаємо випускників підготовчого відділення для іноземних громадян 2013!

Вітаємо випускників підготовчого відділення для іноземних громадян 2013!

Дата: 2-08-2013, 12:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У Тернопільському національному економічному університеті завершилося навчання на підготовчому відділенні для іноземних громадян. У церемонії вручення дипломів випускникам підготовчого відділення взяв участь проектор з науково-педагогічної роботи  (міжнародні зв’язки) ТНЕУ Б.Л. Луців.

 

У своєму вітальному слові Богдан Любомирович подякував іноземним студентам за те, що обрали для навчання саме Тернопільський національний економічний університет, побажав їм міцного здоров’я, бути успішними та повернутися на батьківщину з приємним спогадом про свій перший університет в Україні.  Проректор відзначив,  що молоді люди є першими випускниками англомовної програми підготовчого відділення ТНЕУ.

 

Рамазані  Йохарі Ламама, Тамбве Монінга Жозіан, Кіхілу Сагалі Ангел, Кабамба Катубо Ісраель, Нджібу Канкіеза Патріс, Пене Мвангі Жан Де Діе, Біаі Мутомбо Крістіан, громадяни Демократичної Республіки Конго отримали свідоцтва про закінчення підготовчого відділення для іноземних громадян ТНЕУ і мають змогу продовжити навчання в Києві, Івано-Франківську та Тернополі.

 

Бажаємо цьогорічним випускникам підготовчого відділення для іноземних громадян доброї долі, здійснення усіх задумів та реалізації найсміливіших планів!