» » “Майбутнє: від мрії до реального плану дій”

“Майбутнє: від мрії до реального плану дій”

Дата: 14-08-2013, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Восьмого серпня 2013 року у конференц-залі Тернопільського національного економічного університету відбувся круглий стіл на тему: “Майбутнє: від мрії до реального плану дій”. 

 

Участь у заході взяло немало відомих у Тернополі людей: депутат обласної ради Степан Барна, студентський президент України-2007 Іван Омелян, власник мережі супермаркетів Novus, студентський мер Тернополя-2004 Іван Тобілевич, директор Центру творчості ім. О.Довженка, співзасновник ТМ “Перша Леді” Володимир Заверуха, студентський мер Тернополя-2013 Олег Грушицький, депутати Тернопільського Студмагістрату й активні студенти. Спікером зустрічі стала депутат Студентського магістрату, капітан команди Студреспубліки від м. Тернополя Олена Корнійчук. 

 

Цікавими та повчальними виявилися розповіді вже досвідчених у справах Студреспубліки людей. Розпочав дискусію Іван Тобілевич, який ледь не став студентським президентом України у 2004 році. Розповів про те, як йшов до перемоги, яку стратегію вибрав і чого слід чекати у фіналі. 

 

“Для мене фінал Студреспубліки став ключовим моментом у житті, я зрозумів, що завжди потрібно йти до кінця і не довіряти свою долю випадку”, - зазначив Іван Тобілевич.

 

Наступним виступив переможець Студреспубліки-2007 Іван Омелян, який вже кілька років працює з молоддю в Тернополі. Його впевнено можна назвати наставником юнаків та дівчат, і цього разу він справді розказав багато про те, як потрібно себе поводити у фіналі, де викладатись на повну, а де слід і не видавати всі сильні сторони, щоб суперники не могли скористатись слушною нагодою: "Потрібно бути готовим до всього, адже це найбільше студентське змагання України, саме тут збирається найактивніша та найталановитіша молодь, на Вас чекає справжнє змагання міст, кожен хоче перемогти, а тому Ви маєте показати всім — хто такі тернопільські студенти та що ця перемога буде Ваша. Це непросто, але Ви повинні в себе вірити".

 

Вболіваємо за команду Студреспубліки від м. Тернополя на фінальних змаганнях та бажаємо молодим людям наснаги, творчих ідей, юнацького запалу та упевненої перемоги!