» » II Міжнародна науково - практична конференція «Енергоефективний університет»

II Міжнародна науково - практична конференція «Енергоефективний університет»

Дата: 20-08-2013, 10:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі в II Міжнародній науково-практичній конференції «Енергоефективний університет», що відбудеться 10 – 11 жовтня 2013 року на базі Київського національного університету технологій та дизайну у рамках загальнодержавного Тижня енергоефективності в Україні. 

 

Захід присвячений питанням використання передових технологій у сфері енергозбереження та принципів побудови енергоефективних моделей вищих навчальних закладів. 

Для участі у конференції запрошуються представники вищих навчальних закладів України, місцевої влади, вітчизняних та міжнародних організацій, бізнесу, фахівці, науковці. 

Метою конференції є обмін інформацією і досвідом з питань розробки та реалізації інноваційних проектів з енергозбереження та підвищення енергоефективності у вищих навчальних закладах України, впровадження системних рішень щодо підвищення енергоефективності інженерних мереж університетів, створення автоматизованих систем контролю і управління енергоспоживанням. 

 

Програмою заходу передбачено проведення пленарного засідання за участю представників МОН України, НАПНУ, КМДА, НАНУ, ВНЗ та підприємств різних галузей економіки. 



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн



Заявка на участь
Завантажити Переглянути онлайн