Європейський Конгрес AIESEC

Дата: 24-09-2013, 16:39 | Автор:

 ВМГО «АЙСЕК в Україні» з 14 по 20 жовтня 2013 року проводить в Києві Європейський Конгрес  для керівників найбільшої молодіжної організації в світі, AIESEC. Учасниками конференції стануть 200 студентів і молодих спеціалістів з 50 країн Центральної, Східної, Західної Європи та Північної Америки.

 

В рамках Конгресу пройде Форум для молоді (Global Youth Forum) та міжнародний фестиваль культур (Global Village).

 

Global Youth Forum – це міжнародна освітня конференція для молоді, яка відбудеться 14 – 15 жовтня. Метою проекту  є обговорення сучасних глобальних  тенденцій створення бізнесу в світі і в Україні зокрема, аби молодь розуміла і формувала своє бачення особистого розвитку в нашій країні. Конференція складається з майстер-класів, практичних кейсів, неформального спілкування та роботи в командах з найкращими фахівцями країни.

 

Фестиваль Global Village відбудеться 14 жовтня у місті Києві (після Global Youth Forum). Це унікальна можливість відвідати 50 країн за один вечір та познайомитися з культурою різних країн, спробувати їхню національну їжу.

 

Відвідування цих заходів є платним, але «АЙСЕК в Україні» виділяє 5 безкоштовних місць для кращих та найактивніших студентів. Квитки включають в себе відвідування форуму та фестивалю, кава-брейки, обіди та трансферт на фестиваль культур Global Village. За окрему плату по бажанню учасника будуть надаватися місця в хостелі.

 

Більше інформації про Конгрес та проекти можна на сайті: http://euroco2013.org/

Global Youth Forum: http://euroco2013.org/youth-forum

Global Village: http://euroco2013.org/global-village

 

Керівник форуму  Global Youth Forum, Каріна Драган.

Tel.: +38 093 251 14 12

E-mail: karina.dragan[at]aiesec.net