» » Відбулося розширене засідання науково-методичної ради ТНЕУ

Відбулося розширене засідання науково-методичної ради ТНЕУ

Дата: 26-09-2013, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

25 вересня 2013 року відбулося розширене засідання науково-методичної ради ТНЕУ за участю завідувачів кафедр, керівників відокремлених структурних підрозділів, відповідальних за навчально-методичну роботу на кафедрах університету.

 

На засіданні обговорювалися питання про основні пріоритети методичної роботи в ТНЕУ на 2013/2014 навчальний рік (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., проф. Луців Б.Л.),удосконалення навчального процесу із застосуванням сучасних інноваційних технологій (доповідач – в. о. директора навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, д.е.н., проф. Десятнюк О.М.),зростання ролі Науково-методичних комісій із напрямів підготовки/спеціальностей у навчальному і науковому процесі(доповідач – голова науково-методичних комісій з банківської справи, фінансів і кредиту, оподаткування; завідувач кафедри банківської справи, д.е.н., проф. Дзюблюк О.В.), методика організації методичної роботи у структурних підрозділах (доповідач – заступник начальника навчально-методичного відділу, к.психол.н, доц. Шандрук С.К.), створення Школи інноваційної освіти(доповідач – голова науково-методичної комісії з соціальної роботи, завідувач кафедри соціальної роботи, директор НДІ методології та економіки вищої освіти, д.психол.н., проф. Фурман А.В.).

 

На засіданні науково-методичної ради затверджено план роботи Науково-методичної ради ТНЕУ на 2013/2014 навчальний рік, перелік і повноваження НМК з напрямів підготовки/спеціальностей і комісій Науково-методичної ради.

 

В обговоренні дискусійних питань взяли активну участь перший проректор, завідувач кафедри економіко-математичних методів, к.ф.-м.н., доц. Шинкарик М.І.; проректор з наукової роботи, завідувач кафедри обліку у виробничій сфері, д.е.н., проф. Задорожний З.-М. В.;в.о. завідувача кафедри міжнародних фінансів, д.е.н.,проф. Іващук І.О.;завідувач кафедри управління персоналом і регіональної економіки, к.е.н., проф.Качан Є.П.;завідувач кафедри економічної кібернетики та інформатики, д.е.н., проф.Ляшенко О.М.;завідувач кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу, д.е.н., проф. Сохацька О.М.;в.о. директора інституту міжнародних економічних відносин, к.е.н., доцент Таранов І.М.

 

За результатами розгляду і обговорення питань прийнято відповідні рішення, спрямовані на вдосконалення методичної роботи в ТНЕУ та його структурних підрозділах.