» » Студенти ТНЕУ відвідали семінар «1С: Лекторій Україна»

Студенти ТНЕУ відвідали семінар «1С: Лекторій Україна»

Дата: 27-09-2013, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять четвертого вересня 2013 року в Українському домі «Перемога» відбувся щорічний семінар «1С: Лекторій Україна», учасниками якого стали бухгалтери та економісти західних областей України. 

 

У рамках договору про наукове партнерство у семінарі взяли участь студенти 5-го курсу кафедри обліку і правового забезпечення АПВ. 

 

На семінарі виступили методисти фірми «1С Україна», провідні аудитори та експерти, які зосередили увагу своїх доповідей на відображенні останніх змін законодавства України в типових рішеннях "1С:Підприємства 8 для України"; реформі оподаткування прибутку та проекті змін до Податкового кодексу України, спрямованих на скасування окремого податкового обліку та визначення податкових зобов’язань на підставі показників бухгалтерського обліку; основних аспектах обліку податку на додану вартість, що викликають найбільший інтерес у бухгалтерів-практиків.

 

Участь у семінарі подарувала унікальну нагоду для студентів 5-го курсу кафедри обліку і правового забезпечення АПВ поєднати теоретичні знання із практичними порадами високопрофесійних фахівців.