» » Шановні бібліотекарі Тернопільського національного економічного університету!

Шановні бібліотекарі Тернопільського національного економічного університету!

Дата: 30-09-2013, 09:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Прийміть щиросердечні привітання з нагоди Вашого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек!

 

Безперечно, за останні роки бібліотечні технології стрімко рухаються вперед у своєму саморозвитку. Проте, я переконаний, що і сьогодні бібліотека є головним джерелом знань нової якості. 

 

Як і зустріч із цікавими людьми, прочитані книги закарбувалися в нашій пам’яті назавжди. Кожен з трепетним хвилюванням пригадує видання, що навчили, надихнули, облагородили душу і серце, стали оберегом розумного і вічного. 

 

Упродовж багатьох століть почесну місію збирачів, хранителів і передавачів духовності та знання несли  бібліотеки, що і сьогодні зберігають нетлінні скарби. Вони живлять могутнє коріння народу вічними інтелектуальними та культурними цінностями. 

 

Бібліотека ТНЕУ – обличчя нашого вищого навчального закладу. Тут зростають нові покоління мудрих і допитливих. Сьогодні навчання в університеті немислиме без належної інформаційної підтримки. Бібліотека була, є і буде місцем звершення навчальних і наукових подвигів. 

 

Я щиро хочу привітати студентів та викладачів, працівників бібліотеки зі святом. Бажаю усім здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій! 

 

 

З повагою 

ректор Тернопільського

національного економічного університету                                   А. І. Крисоватий