» » Конкурс "Ми — нова генерація" об’єднує творчих людей

Конкурс "Ми — нова генерація" об’єднує творчих людей

Дата: 4-10-2013, 11:45 | Автор: Марія Мещерякова, ФФ, Ф-11

В останні вересневі дні відбулася цікава подія у житті ТНЕУ — стартував конкурс  "Ми —  нова генерація". Другого жовтня в ньому взяли участь групи факультету фінансів: Ф-11, Ф-12, ФМО-11, ФМО-12, ФО-11 та ЕТ-11. Всі учасники дуже хвилювалися. 

 

Як на мене, програми виступу груп були оригінальними... Креатив!!... Драйв!!!... Гумор...!! ТАЛАНТИ!!!! Особливо запам’яталися номери: "Шлях до землі обітованої", "Фрагмент з балету  "Лебедине озеро", який виконали хлопці у спідничках. Відчувалося, що всі учасники доклали максимум зусиль, готуючись до виступів.

 

На мою думку, велике значення цього конкурсу полягає не тільки, а може навіть і не стільки в тому, хто був більш оригінальним, хто краще заспівав чи затанцював. Головне, що ми змогли об’єднатися. Ми підтримували один одного. Ми прислухалися один до одного. Ми працювали в команді! І я з впевненістю можу сказати, що наша група Ф-11 — справжній міцний колектив!

 

Ми дуже-дуже вдячні нашому творчому куратору, нашій зірочці  Іванці Чайковській. Вона вміє, а головне — любить працювати і вкладає в це всю свою душу, і той вогник, що палає в її серці, вона змогла донести до кожного з нас. Вона зуміла запалити і нас. 

 

Також наша група дякує організаторам конкурсу "Ми — нова генерація", журі та глядачам, які щиро підтримували не тільки свої групи, а й усіх учасників.

 

Цей конкурс надзвичайно важливий, адже він об’єднує молодь і, я впевнена, спогади про цей перший студентський виступ залишаться на все життя.