Ми вміємо перемагати

Дата: 8-10-2013, 10:13 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Тридцятого вересня 2013 року у Києві відбувся фінал телевізійного проекту «Крок до зірок». У ньому взяв участь модерн-балет «Птаха щастя» – старша група народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» Тернопільського національного економічного університету і завоював перше місце. Приємно, що перемога не є випадковою, адже не так давно вихованці нашого університету – зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» були володарями гран-прі уже згадуваного телевізійного проекту.

 

Відрадно, що саме в ТНЕУ приділяють велику увагу як навчальному, так і виховному процесам, а учасники народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» здобувають і вдосконалюють свої вміння у вищому навчальному закладі, де є прекрасні можливості для шліфування свого таланту: і чудові танцювальні зали, і просторі аудиторії, і професійні хореографи.

 

Вітаючи «Птаху щастя» з таким визначним досягненням, а також її художнього керівника Любов Гриневич-Борисяк, хотілося б побажати їм нових звершень в царині культури задля вдосконалення свого таланту, а також прославлення нашого університету.