» » У ТНЕУ відсвяткували День юриста!

У ТНЕУ відсвяткували День юриста!

Дата: 9-10-2013, 12:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Восьмого жовтня 2013 року на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету відбулись урочистості з нагоди Дня юриста.

 

У святкуванні взяли участь: ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Крисоватий Андрій Ігорович, голова Профкому працівників ТНЕУ Бруханський Руслан Феоктистович, начальник Головного управління юстиції Бандура Ігор Степанович, голова Спілки адвокатів Тернопільської області Семененко Людмила Михайлівна.

 

«Сьогодні надзвичайний день у стінах нашого університету. Від себе особисто та від імені адміністрації, вченої ради університету щиро вітаю Вас з професійним святом. Ми гордимося нашими викладачами, адже саме фаховість професорсько-викладацького колективу – запорука професійної підготовки випускника нашого університету. Цього року разом ми досягнули вагомих результатів, і надалі впевнено рухаємося вперед. Шановні студенти та викладачі! Ви прикладаєте чимало зусиль для створення нових поштовхів розвитку юридичного факультету. Примножуйте традиції альма-матер, вимагайте нових знань, формуйте імідж ТНЕУ. Нехай Бог посилає Вам добре здоров’я, нехай завжди поруч буде удача. Хай задуми у Вас будуть масштабними, ідеї – прогресивними. Нехай щастить Вам на життєвих дорогах», – наголосив у своєму вітальному слові ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Крисоватий Андрій Ігорович.

 

З вітальним словом виступив голова Профкому працівників ТНЕУ Бруханський Руслан Феоктистович: «Дорогі студенти та викладачі нашого юридичного факультету! Юрист – одна з найдостойніших професій сучасного суспільства, оскільки саме юридичні знання гарантують кожному з нас впевненість. Це професія гідних людей, покликаних віддано служити справі, яку обрали за покликом серця. Сердечно бажаю Вам професійного зростання впевненості та виваженості у прийнятті рішень».

 

Гучними оплесками вітали студенти та викладачі юридичного факультету випускника ТНЕУ, начальника Головного управління юстиції Бандуру Ігоря Степановича:  «Це професійне свято – заслужена нагорода юридичної спільноти нашої держави. Бути юристом – це почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, установи чи організації, які можуть успішно функціонувати без незалежної, якісної та неупередженої правової допомоги. Шановні студенти! Наполегливо навчайтеся, замислюйтесь над кожним словом Ваших наставників. Пам’ятайте, Ваша професійна дорога буде лише тоді успішною, коли Ви матимете відповідний багаж знань. Я досі пам’ятаю ті настанови, ключові терміни та основи, яких навчали мене мої викладачі в університеті, за що я їм нині безмежно вдячний».

 

Святковий концерт для викладачів та почесних гостей підготували найталановитіші студенти юридичного факультету ТНЕУ. Активну участь у святі взяли першокурсники, які пройшли у залу під аркою вишитих рушників, що символізувало перехід від нового життєвого етапу до наступного. Старшокурсники, у свою чергу, дали своїм наступникам настанови на плідну роботу та цікаве навчання. «Студент – ім’я твоє прекрасне, це оптимізм, невтомна праця, гострий розум, душа пісенна та професіоналізм. Нехай граніт науки твердим Вам не буде, хай рідними стануть факультету стіни», – побажали ведучі першокурсникам юридичного факультету ТНЕУ.

 

На завершення свята грамотами та подяками ректор А. І. Крисоватий відзначив кращих представників професорсько-викладацького колективу та студентів юридичного факультету.