» » Cтажування “Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок”

Cтажування “Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок”

Дата: 10-10-2013, 09:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Фундація Central European Academy Studies and Certification   (CEASC) (республіка Польща) у співпраці з польським Університетом Інформатики (WSIiU) та Центром Європейських Фондів (BFE), що у м. Лодзь оголошують набір учасників стажування “Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок”.

 

Європейські кваліфікаційні рамки – рамка кваліфікацій європейського простору вищої освіти та Європейська рамка кваліфікацій для навчання протягом життя (Lifelong Learning Programme).

 

Цільова група проекту: викладацький склад вищих навчальних закладів України, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ (30 осіб).

 

Тривалість стажування: 6 днів (10-16 листопада 2013 року), м. Лодзь, Польща

 

Тематика стажувань:

•трирівнева система вищої освіти та квалікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі.

•проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу

•практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності

•робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів.

 

Програма стажування передбачає 30 годин лекційних та практичних занять.

 

Сертифікат – офіційний сертифікат про отримання післядипломної освіти, форма міністерства освіти Республіки Польща.

 

Робочі мови: польська (з перекладом), українська та російська. Частина тем буде доступна для обговорення англійською та німецькою мовами.

 

Кращі учасники стажування отримають запрошення до участі в додатковій програмі, в рамках якої відбуватиметься розробка власних проектів, орієнтованих на залучення фінансування з відповідних фондів ЄС.  Дана програма на 70-80% фінансуватиметься з коштів ЄС та триватиме протягом лютого-квітня 2013 року.

 

Вартість: 1500,00 грн та 380,00 Євро.

 

Включає в себе: проїзд, проживання (2-х місні номери), дворазове харчування (сніданки та обіди), навчання, роздатковий матеріал, сертифікат, культурна програма, інтеграційна та підсумкова вечірки, візова підтримка (без врахування візового збору).

 

Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену анкету та CV на адресу: cons.ceasc@wunu.edu.ua з приміткою "lodz_ERK" до 11 жовтня 2013 року включно.

 

Контактна особа: Ольга Поліщук, +38 093 210 93 42, +38 095 32 42 955



Анкета учасника
Завантажити Переглянути онлайн



Програма стажування
Завантажити Переглянути онлайн