» » Запрошуємо до участі у міжнародному семінарі Microsoft «Освітні ініціативи викладачів»

Запрошуємо до участі у міжнародному семінарі Microsoft «Освітні ініціативи викладачів»

Дата: 11-10-2013, 11:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Корпорація Microsoft повідомляє про відкриття реєстрації для участі в Міжнародному тренінговому семінарі для науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів «Освітні ініціативи викладачів».

 

Ця тренінгова програма створена для викладачів вищих навчальних закладів з метою формування практичних навичок використання ІТ у викладацькій та дослідницькій діяльності. Після події учасники повернуться у свої навчальні заклади з готовими педагогічними підходами та набором ресурсів для впровадження нових ідей.

 

Ця навчальна програма проходить у цікавому форматі, та суттєво відрізняється від стандартних подій для викладачів, що проходять в Україні. Учасники отримають кейси, які можуть у подальшому бути використані для формування загального розуміння необхідних перетворень у навчальному закладі. Під час тренінгової програми особлива увага буде приділена питанням педагогічної доцільності використання сучасних інформаційних технологій.

 

Під час навчальної програми будуть здебільшого використовуватися технології Microsoft, однак це не технічний тренінг, що вимагає спеціальних знань.

 

Викладачі, які успішно пройдуть тренінг, отримають статус Microsoft Faculty Fellow та отримають відповідний сертифікат від Microsoft. Учасники також отримають цифровий бейдж на освітній мережі «Партнерство в навчанні» та електронний підпис для своїх листів.

 

Для участі необхідна попередня реєстрація, яка відкрита до 24 жовтня 2013 року.

 

Дата проведення – 8 листопада 2013 р.

 

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України