» » Вітаємо санаторій-профілакторій ТНЕУ із ювілеєм!

Вітаємо санаторій-профілакторій ТНЕУ із ювілеєм!

Дата: 16-12-2014, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 грудня 2014 року 30-річний ювілей святкує санаторій-профілакторій Тернопільського національного економічного університету, який працює згідно з ліцензією на медичну практику МОЗ України серія АБ №317892 та акредитаційним сертифікатом І категорії, є лікувально-профілактичним закладом санаторного типу і важливою ланкою в оздоровлені студентів у загальній системі охорони здоров’я. 

 

Основними завданнями санаторію-профілакторію є формування у студентської молоді навичок стосовно ведення здорового способу життя – розумного поєднання праці, відпочинку, лікування та раціонального харчування, профілактика загострень хронічних захворювань. Щорічно більше 500 студентів денної форми навчання проходять оздоровлення і лікування без відриву від навчання згідно річного графіку заїздів тривалістю 18 або 21 день. Вартість путівки на 21 день становить 184,53 гривень, а на 18 днів – 158.17 гривень,
яка складає 10% від її повної вартості. Тут можна отримати консультацію терапевта і стоматолога, медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування, масаж, дієтичне та збалансоване харчування.

 

Досвідчений та привітний персонал завжди радо зустріне Вас і надасть якісні послуги.

 

Щиро вітаємо колектив санаторію-профілакторію ТНЕУ зі святом! Дякуємо за відповідальну працю, яку ви спрямовуєте на збереження нашого здоров'я й хорошого самопочуття. Бажаємо Вам гарного настрою, натхнення, успіху та наснаги у справі, яку ви невпинно виконуєте!

 

За детальною інформацією звертайтеся у санаторій-профілакторій або студентську поліклініку (вул. Львівська 11а, тел. 53-01-23, 10-057) та у студентський профком (вул. Львівська 11, каб. 105).