» » «Ковчег» – перша екологічна броварня у Тернополі!

«Ковчег» – перша екологічна броварня у Тернополі!

Дата: 15-12-2014, 13:02 | Автор: студентка групи Т-42 Могильська Лілія

 

 Секрет успіху Тернопільської броварні «Ковчег» спробували розгадати студенти групи Т-42 під час тренінгу на підприємстві, який відбувся 10 грудня з ініціативи викладача кафедри міжнародного бізнесу та туризму Нагари Марини Борисівни. Метою екскурсії було ознайомитися з практикою менеджменту в закладі й процесом виробництва продукції, виявити переваги та недоліки системи управління персоналом у ресторані-пивоварні «Ковчег».

 

Адміністратор закладу розказала студентам про технологію приготування хмільного напою, різновиди пива та  продемонструвала сучасне обладнання. Молодь була приємно вражена високою культурою виробництва та широким асортиментом продукції. Для «Ковчега» беззаперечним є ретельний відбір екологічно чистих продуктів.

 

Також екскурсанти змогли особисто переконатися, що якість пива, виробленого пивоварною ресторацією «Ковчег», забезпечується використанням виключно натуральних інгредієнтів. Студенти дізналися, що заклад є ексклюзивною броварнею у Тернополі, що варить пиво з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та Carafa за чеською технологією.

 

«Ковчег» – єдиний у світі ресторан-пивоварня у формі корабля. Він частково забезпечений своїми джерелами енергії та створений за старовинними технологіями будівництва. Це окраса паркової зони в органічному поєднанні з навколишнім природним ландшафтом. Матеріали, використані під час створення ковчега-броварні, переважно натурального походження. Це сімейний ресторан, який має найбільшу в Україні кількість топіарів (величезні фігури тварин з квітів та рослин – справжні витвори ландшафтного мистецтва).

 

Екскурсія була цікавою та змістовною. Студенти мали можливість побачити як поєднуються давні традиції та найсучасніші технології.