» » Засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Дата: 15-12-2014, 12:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вісімнадцятого грудня 2014 року о 10.00 год у залі засідань (корпус №11) відбудеться засідання Науково-технічної ради Тернопільського національного економічного університету.

 

Порядок денний:

1. Про введення до складу Науково-технічної ради ТНЕУ Длугопольського Олександра Володимировича, доктора економічних наук, професора кафедри економічної теорії, директора Науково-дослідного інституту інноваційного розвитку та державотворення.

 

2. Про висунення кандидатури завідувача кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем доктора технічних наук, професора Николайчука Ярослава Миколайовича в члени-кореспонденти Національної академії наук України за спеціальністю «Інформатика».

 

3. Звіти директорів навчально-наукових інститутів, деканів факультетів з участю завідувачів кафедр про підсумки наукової та науково-технічної діяльності за 2014 рік.  Презентація звітів з використанням мультимедійної техніки.

 

4. Звіти голови Ради молодих вчених та голови Студентського наукового товариства про підсумки діяльності за 2014 рік. Презентація звітів з використанням мультимедійної техніки.

 

5. Звіти керівників наукових підрозділів про підсумки діяльності за 2014 рік.

 

6. Звіти керівників (відповідальних виконавців) про завершені науково-дослідні роботи (етапи), які виконані за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.