» » «Організація ресторанного та готельного бізнесу».

«Організація ресторанного та готельного бізнесу».

Дата: 18-12-2014, 10:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Упродовж  10-11 грудня  2014 року  відбувся тренінг  з туризму  на тему: «Організація ресторанного та готельного бізнесу».

 

У рамках навчального заходу група Т-41 разом із викладачами Світланою Володимирівною Вовк й Галиною Іванівною Трілленберг 10 грудня відвідали паб-ресторан «Бамбук». Під час зустрічі з адміністатром, студенти дізналися про те як відбувається організація ресторанної справи. Молоді пояснили чому колектив обрав саме таку назву, на яку цільову аудиторію орієнтований заклад, як здійснюється підбір кадрів, а також поділилися секретом стосовно  поєднання пабу, ресторану та літньої  тераси в одному закладі.

 

Одинадцятого грудня юнаки та дівчата відвідали  готель «Тернопіль» та ресторан «Панорама». Упродовж розмови з адміністратором дізналися про організацію готельної справи: як здійснюється бронювання номерів, поселення клієнтів, прибирання кімнати, подання сніданку. Студенти мали можливість побачити декілька номерів й вивчити, що потрібно підготувати до прибуття клієнта.

 

Завершальним етапом  став перегляд фільму в Сінема Сіті.