«Організація ресторанного та готельного бізнесу».
Упродовж 10-11 грудня 2014 року відбувся тренінг з туризму на тему: «Організація ресторанного та готельного бізнесу».
У рамках навчального заходу група Т-41 разом із викладачами Світланою Володимирівною Вовк й Галиною Іванівною Трілленберг 10 грудня відвідали паб-ресторан «Бамбук». Під час зустрічі з адміністатром, студенти дізналися про те як відбувається організація ресторанної справи. Молоді пояснили чому колектив обрав саме таку назву, на яку цільову аудиторію орієнтований заклад, як здійснюється підбір кадрів, а також поділилися секретом стосовно поєднання пабу, ресторану та літньої тераси в одному закладі.
Одинадцятого грудня юнаки та дівчата відвідали готель «Тернопіль» та ресторан «Панорама». Упродовж розмови з адміністратором дізналися про організацію готельної справи: як здійснюється бронювання номерів, поселення клієнтів, прибирання кімнати, подання сніданку. Студенти мали можливість побачити декілька номерів й вивчити, що потрібно підготувати до прибуття клієнта.
Завершальним етапом став перегляд фільму в Сінема Сіті.