«SMS-ка від ТНЕУ»

Дата: 22-12-2014, 11:21 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Вітаємо усіх студентів та працівників Тернопільського національного економічного університету із виходом в ефір щотижневої радіопередачі  «SMS-ка від ТНЕУ». Її створили студенти й працівники ТНЕУ, щоб розповісти про сьогодення і минуле університету,  студентські досягнення і проблеми, правила прийому до університету та цьогорічну вступну кампанію.

 

20 грудня відбувся дебют програми.  Ведучі, Оксана Кічак та Юрій Дзюла, спілкувалися у студії з ректором ТНЕУ Андрієм Ігоровичем Крисоватим. Також до уваги радіослухачів були представлені актуальні новини студентського життя, інтерв’ю з випускницею університету, солісткою гурту «Струни серця» Іриною Новомлинською, музичні композиції від творчих колективів та виконавців ТНЕУ.

 

Кожен з вас може долучитися до створення наступних випусків програми «SMS-ка від ТНЕУ». Якщо ви знаєте про неординарні та яскраві події, що відбуваються в університеті допоможіть про них дізнатися великій аудиторії слухачів у рубриці «Новини до кави»! Якщо вам є про що сказати і ви хочете стати гостем студії у рубриках «Дружня розмова», «Думки вголос», «Музичний фреш», просто прийдіть до нас! Якщо хочете привітати друзів, колег, рідних з святом, зробіть це у рубриці «Вітання зрання».

 

Програма «SMS-ка від ТНЕУ» виходить у ефір щосуботи об 11.00 год на радіохвилі  101,1 FM «УХ-радіо».

 

Обговорюйте програму,  давайте свої пропозиції, замовляйте улюблені пісенні композиції на Інтернет-сторінці програми «SMS-ка від ТНЕУ» в соціальній мережі «Вконтакті» https://.com/club82953520.

 

Тел. для довідок  097 988 86 46 – Алла Іванівна