Відбулося спільне засідання

Дата: 9-02-2015, 16:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося спільне засідання ректорату Тернопільського національного економічного університету з начальником управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Є.Т. Лукавим.

 

Під час засідання учасники обговорили виконання основних вимог техногенної безпеки, правила поведінки, порядок дій працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також дії працівників при загрозі та здійсненні терористичного акту.

 

Євген Теодозійович розповів про захисні споруди та дії професорсько-викладацького колективу та студентства у разі виникнення надзвичайних ситуацій: «Для укриття населення від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільного захисту, який включає сховища цивільного захисту, підвальні приміщення житлових будинків та інші споруди підземного простору, які можуть бути використані для укриття населення. Організації та власники зазначених споруд, у разі необхідності, забезпечать вільний доступ для укриття».

 

Такі заходи є дуже важливими й допоможуть персоналу діяти злагоджено, виконувати вимоги стосовно власної безпеки та безпеки об’єкту. Наступний захід відбудеться за участі медиків, які практично продемонструють надання першої медичної допомоги у разі надзвичайних ситуацій.