» » Студенти ФББ взяли участь в олімпіаді з «Інвестування»

Студенти ФББ взяли участь в олімпіаді з «Інвестування»

Дата: 9-04-2015, 10:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 25-27 березня 2015 року в Національному університеті державної податкової служби України (м. Ірпінь) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування». У ІІ етапі взяли участь 44 студенти – найкращі знавці інвестування з 25 ВНЗ таких областей України: Луганська, Сумська, Дніпропетровська, Київська, Тернопільська, Львівська, Одеська, Полтавська, Харківська, Черкаська та Рівненська.

 

Від Тернопільського національного економічного університету вперше в такій олімпіаді взяли участь студенти четвертого курсу факультету банківського бізнесу, які гідно представили свій навчальний заклад та стали переможцями у номінаціях «За нестандартний та креативний підхід до виконання завдань» ( нагороджено Білоголовка Ярослава) й «За найкраще виконання творчого завдання» (Мороз Олег).

 

Привітав учасників олімпіади управляючий активами трейдингової компанії United Traders Олександр Литвиненко. Переможці отримали спеціальні призи від спонсорів – страхової компанії Граве Україна.

 

Для учасників олімпіади було організовано екскурсійні програми у м. Київ та різноманітні масові заходи. ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування» залишив для кожного позитивні спогади, хороші враження та новий досвід.