Даруймо дітям свято!

Дата: 9-04-2015, 13:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кожен із нас хоча б раз у житті задумувався про те, що чогось не вистачає. Але ж ми маємо дах над головою, впевненість у прийдешньому дні і, найголовніше, любов та підтримку наших рідних. Так, держава може забезпечити житлом, продуктами харчування, дати освіту, але батьківської любові ніхто не зможе замінити. Сироти не прагнуть влади, грошей, популярності, їм потрібні батькові поради, материнські обійми, дідусеві настанови і бабусині лестощі – все те, на що ми навіть не звертаємо уваги, адже для нас це просто буденність.

 

Щоб принести у життя діток трішки свята, напередодні Великодня, 2 квітня 2015 року студенти факультету комп’ютерних інформаційних технології ТНЕУ відвідали Новосільський обласний спеціальний навчально-виховний комплекс, що у Підволочиському районі Тернопільської області. Молодь весело провела час з дітьми 8-13 років. Більшість волонтерів – студенти перших, других та третіх курсів.  Для дітей було підготовлено виставу в ігровій формі під назвою «Подорож в країні охайності і чистоти». Під час вистави малеча дізналася як правильно піклуватися про власну гігієну. Приємно було спостерігати за тим, що діти надзвичайно відкриті, активно беруть участь у іграх та завзято працювали над розв’язуванням ребусів.

 

Також маленькі мешканці навчально-виховного комплексу отримати смачні подарунки й іграшки. Так приємно було бачити щасливі, усміхнені обличчя дітей. Ще одним подарунком був  спортивний інвентар, одяг, книги та інші необхідні речі.

 

Разом із студентами малечу відвідали заступник декана з виховної роботи Гончар Л.І, викладач кафедри комп’ютерних наук Шпінталь М.Я та викладачі кафедри комп’ютерної інженерії Якименко І.З., Паздрій І.Р.

 

Кожен такий візит залишає сліди посмішок та щастя на обличчях дітей і сповнює гостей зарядом енергії та чистоти емоцій. Учасники благодійної поїздки висловлюють подяку декану ФКІТ Диваку М.П. за підтримку та допомогу в організації заходу.