Вітаємо!

Дата: 9-04-2015, 15:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив та студенти факультету економіки та управління щиро вітають Миронову Юлю із почесним 3-м місцем у підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських робіт за напрямом «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці», яка відбувалась на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця 17 березня 2015 року.


На  перший етап рецензування було надіслано більше 200 робіт з різних ВНЗ України, що підтверджує велике зацікавлення наукової спільноти у конкурсі.

Робота підсумкової конференції відбувалася за двома напрямами:


– маркетинг – керівник напряму:  Орлов Петро Аркадійович,  д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки та маркетингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця;


– управління персоналом та економіка праці – керівник напряму: Назарова Галина Валентинівна, д.е.н., професор, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

 

На конкурсі студентських наукових робіт було представлено 16 міст України, а саме: Харків, Кіровоград, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Львів, Маріуполь, Суми, Тернопіль, Умань, Хмельницький, Кременчук.


Честь Тернопільського національного економічного університету в секції «Управління персоналом та економіка праці» захищала студентка 3 курсу факультету економіки та управління Миронова Юлія,  яка отримала диплом третього ступеня і можливість надалі розвиватися у науковій площині. Тема роботи: «Стресостійкість майбутнього фахівця з управління персоналом». Науковий керівник: Світлана Анатоліївна Прохоровська, доцент кафедри управління персоналом і регіональної економіки.


Щиро вітаємо Юлю і бажаємо підкорення нових вершин!



Презентація.pdf
Завантажити Переглянути онлайн