» » Обрали нового студентського декана ФОА

Обрали нового студентського декана ФОА

Дата: 10-04-2015, 10:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

7 квітня 2015 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету обліку і аудиту, де обирали нового студентського декана ФОА.

На початку конференції присутні заслухали звіт студента 4-го курсу Лилика Назарія про виконану роботу за 2012/2013-2014/2015 навчальні роки. Декан факультету обліку і аудиту Шашкевич Олександр Любомирович подякував Назарію за плідну роботу та співпрацю студентського самоврядування з адміністрацією факультету й вручив пам’ятний подарунок.

Також були заслухані виступи кандидатів на посаду студдекана Чоп Руслана та Шишко Ольги, що представили свої передвиборчі програми. Зокрема, Руслан Чоп наголосив на необхідності єдності студентської спільноти та впровадженні корпоративної культури. Шишко Ольга зазначила, що прерогативою розвитку факультету вбачає  активізацію культурно-просвітницької роботи. Окрім того, студентів закликали не бути байдужими до подій, що відбуваються на факультеті та допомагати розвивати його.

У виборах брали участь 50 представників усіх студентських груп факультету. За результатами голосування із невеликим відривом перемогу здобув Руслан Чоп.

Привітали нового студентського декана та лідера студентського самоврядування Голова Університетської ради студентів Цаль Наталія, Президент студентського Сенату Бич Павло та декан факультету Шашкевич Олександр.

Бажаємо Руслану плідної та насиченої роботи, успіхів у навчальній, науковій, організаторській та громадській роботі, нових злетів та звершень.