» » Презентація альманаху «Мистецька хвиля»

Презентація альманаху «Мистецька хвиля»

Дата: 8-05-2015, 14:38 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У ТНЕУ відбулася презентація І номера літературно-музичного альманаху нашого університету «Мистецька хвиля». «Мистецька хвиля» – це спільні зусилля творчого колективу ТНЕУ віднайти саме ті слова, які б змусили зупинитися у круговерті життя і замислитися над вічними людськими цінностями. На сторінках видання читач знайде і коштовні перлини з книги народної мудрості – народні приказки та прислів’я, присвячені Матері, і незбагненні неньчині колисанки, і всесильні молитви-благословення. 

 

Приємно, що чимало студентів, викладачів, працівників вишу долучилися до конкурсу листів «Доброго дня, мамо…», котрі й потрапили в альманах, а присвячені вони найріднішій серцю людині – матері. Щемно було спостерігати, як дописувачі альманаху – Оксана Нижник, Вікторія Плюта, Оксана Корзун, Павло Тютюнник, викладач нашого університету Галина Василівна Василевська – читали свої листи матерям, котрі були присутніми у виставковій залі університету, звучали щирі пісенні композиції у виконанні Тетяни Шарган, Тетяни Гриник, Ірини Новомлинської, Софійки та Надійки Стельмах, Марічки Заверухи, Наталії Цар, Роксолани Залізняк, заслуженого працівника культури України Світлани Сорочинської, а після трепетного прочитання і мелодійного співу усім матерям, присутнім на святі, були вручені подяки від ректора ТНЕУ А.І. Крисоватого. Букетики конвалій подарували радість, приємні спогади кожній матусі. Приємно відзначити, що бібліотека ТНЕУ розгорнула прекрасну книжкову виставку «Мати – символ добра на землі».

 

Ми звеличуємо святу материнську любов, натруджені мамині руки, які ніжно голубили і пестили нас, ми оспівуємо материнську мудрість, тому що в її порадах знаходить порятунок та спокій синівське та дочірнє серце.

 

Дякуємо, дорогі матері, за Вашу любов, ласку і найдорожчі миттєвості життя.