Дорогі ветерани!

Дата: 9-05-2015, 09:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У ці життєствердні, весняні дні ми вшановуємо усіх,  хто  дорогою ціною здобув перемогу над нацизмом,  героїчно обороняючи рідну землю.

 

Кожен куточок нашої землі просякнутий кров’ю і спогадами про страшні, буремні роки війни. Надвелику ціну сплатила за перемогу  наша держава, втративши понад 9 мільйонів своїх  громадян. Ця Перемога здобута волею  людей, які мужньо протистояли ворогу, захищаючи свій край від приниження, рабства і зла. Мир – найцінніша, найдорожча спадщина, яку ми отримали. Пам’ять перемоги є безцінною, ціна миру – святою!

 

70 років минуло від Дня перемоги над нацизмом, але пекельний вихор війни знову лютує над Україною. Нинішнє покоління відважно боронить свою  Батьківщину від агресора, продовжуючи справу дідів і батьків.

 

Дорогі наші ветерани! Прийміть щирі слова подяки та уклінної поваги за Вашу мужність та самовідданість у боротьбі за мирне, щасливе життя прийдешніх поколінь. Глибоко шануємо все пережите та пройдене Вами!

 

У день річниці Перемоги бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку та віри у добре майбуття України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

 

 

Ректор

Тернопільського національного

економічного університету                                                             А.І. Крисоватий