» » «Обдарована молодь – успішна держава»

«Обдарована молодь – успішна держава»

Дата: 12-05-2015, 17:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третя науково-практична конференція «Обдарована молодь – успішна держава» відбулася в навчально-виховному комплексі «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» м. Горохів (Волинська область).  Захід спрямований на пошук, розвиток та підтримку обдарованого школярства та студентства, за якими майбутнє нашої держави.

 

Почесними гостями конференції були: начальник відділу освіти Горохівської РДА Білик Віктор Іванович, міський голова м.Горохів Годик Віктор Леонідович, Ткачук Надія Михайлівна, завідувач лабораторії освітніх інновацій та координації діяльності РМК ВІППО, кандидат педагогічних наук Душка Віталій Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С. Ґжицького та доктор історичних наук, доцент кафедри давньої та середньовічної історії України СНУ ім.Лесі Українки Каліщук Оксана Миколаївна.

 

У рамках договору про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та навчально-виховним комплексом «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» м. Горохів студентка 5 курсу кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ Герман Іванна  взяла участь у конференції. Вона виступила із доповіддю на тему: «Інновації в оподаткуванні доходів фізичних осіб». Окрім цього, студентка відповіла на запитання, які стосувалися діяльності та функціонування університету. Вчителі та учні гімназії виявляють  цікавість до Тернопільського національного економічного університету, що, у першу чергу, пов’язано з їх візитом та участю в V Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів». 

 

У підсумковому блоці роботи конференції директор закладу Володимир Володимирович Зінчук висловив слова вдячності та надії на подальшу та тривалу співпрацю з Тернопільським національним економічним університетом.