» » Співпраця з ТОВ «Компанія-Авангард»

Співпраця з ТОВ «Компанія-Авангард»

Дата: 13-05-2015, 18:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася робоча зустріч директора ТОВ «Компанія-Авангард» Бойка Юрія Ростиславовича з ректором Тернопільського національного економічного університету, доктором економічних наук, професором Андрієм Ігоровичем Крисоватим та директором навчально-дослідного виробничого господарства «Наука» Йосифом Броніславовичем Войнарським.

 

Упродовж зустрічі сторони домовилися про практичну апробацію результатів наукових досліджень та науково-дослідної продукції. Така співпраця дасть можливість пропагувати світовий досвід ведення сільського господарства, впроваджувати інноваційні технології в сільськогосподарське виробництво, спільно організовувати та здійснювати наукові дослідження та забезпечувати ефективне поєднання теоретичних знань з практичними навиками студентів фахових аграрних спеціальностей.

 

Розповідаючи про діяльність «Компанії-Авангард», Юрій Ростиславович зазначив: «Впровадження нових виробничих процесів, сучасної техніки в сільськогосподарське виробництво є на часі. Досягнення поставлених завдань можливе у співпраці з науковцями. Проходження студентами виробничої практики та стажування на базі сільськогосподарських підрозділів – це дієві кроки у підготовці фахівців якісно нового рівня».

 

Ректор висловив зацікавленість у проведенні спільних конференцій та круглих столів з аграріями.

 

Сподіваємося, що співпраця буде результативною й студенти ТНЕУ матимуть можливість застосувати свої знання на практиці.