Шановні колеги!

Дата: 19-05-2018, 10:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаю наукову спільноту Тернопільського національного економічного університету з Днем науки.

 

Формування нового рівня світогляду сучасної людини неможливе без університетської науки, яка допомагає з'ясувати сутність явищ та процесів. Без ефективної наукової складової  вищої освіти неможливі ані розвиток економіки, ані ефективне урядування.

 

Університет – не окремий острів чи півострів, а невід'ємна складова континенту, який ми називаємо державою, суспільством, світом.

 

Сучасна наука стоїть перед викликом враженого багатьма недугами сьогодення. Професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету згуртовує націленість на реалізацію нових міжнародних проектів, активний пошук нових форм і методів надання якісної європейської освіти, інновації в науковому середовищі.

 

Наш вищий навчальний заклад відбувся як явище у царині економічної освіти й науки. За роки свого функціонування він продовжує розвивати і наповнювати новими гранями багаторічні університетські традиції.

 

На особливу увагу заслуговують ті університети, що забезпечують найважливіші якісні характеристики соціально-економічних процесів, а саме неперервність освітянської думки, сформованість ядра саморозвитку в єдності з науковими дослідженнями.

 

Бажаю Вам міцного здоров'я, родинного затишку, творчого неспокою, наснаги й нових здобутків на славу України!

 

 

 

З повагою

ректор Тернопільського

національного економічного

університету                                                                                      А.І. Крисоватий